Книгата

В СВЕТЛИНАТА НА УЧИТЕЛЯ

Излезе втората книга от поредицата „Небесни лечители” на хаджи Люба Аначкова, (първата беше „Един живот между два свята”). В нея авторката за пореден път грабва читателското внимание с темата за  феномените. И не само… Книгата е в отговор на въпроса: „Има ли ги, няма ли ги у нас истинските, знаещи и можещи лечители и защо са толкова противоречиви оценките за тях?” Всъщност, тук отново се прокрадва тезата за необходимостта от успоредяване усилията на лекари и  лечители в името на изцелението. И още – за  доверието между лекувания и лекуващия, необходимо условие за положителен резултат от деликатната им съвместна работа.

Книгата съдържа моменти от биографията и лечителската дейност на Иван Божилов, млад и все още малко известен. Прави впечатление, че пациентите му, очеркови герои в книгата, са автентични личности със своите имена и съдби, живеещи тук и сега. Люба Аначкова съзнателно е заложила на този похват, вярвайки че именно те са живото и убедително доказателство за чудесата на изцелението.

Стилът на „В светлината на Учителя” е колоритен. Написана е с присъщото за авторката чувство за хумор, на свеж и образен език. Би било добре да я имате в библиотеката си.  Може и да ви потрябва, и да ви помогне…

Можете да я намерите на книжна борса „Болид” в столицата, на Книжния пазар ( на щанда за езотерична литература при Мариела), в онлайн  книжарниците BOOK STORE и BOOKTRADING. Пощенската доставка за провинцията осъществява RWR –  тел: 02/ 975 20 55, GSM 0898 774 070.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *