Отзиви и мнения

 Благодарност от: Елена Виденова – Януари 2020г.

 Иван Божилов е прекрасен терапевт, човек и лечител. Майка ми е на 74 години, тя беше с тежко психическо заболяване, страхова невроза, алкохолна дименция и тремори. Ядрено магнитния резонанс показа начална фаза на дименция, която според лекарите е необратима. Благодарение на лечението на Иван Божилов треморите се разредиха и изчезнаха, страхът намаля и се сведе до минимум. Паметта започна да се подобрява и сега тя е способна да бъде нормален човек. Благодаря безкрайно на Иван Божилов за грижите, търпението и неветоятното лечение, което приложи върху майка ми. Винаги ще съм му благодарна за съветите и билковото лечение, което приложи паралелно с цялостната му терапия. Поклон и Благидаря. Желая му щастие от сърце.

Признание от Анелия Миланова.

 …………………………………………………….

Човекът с ангелска душа! Човекът – Ангелът – Божият пратеник! „Учителят“! Неговото име е Иван Божилов! Защо човек-ангел и защо божий пратеник? Защото в моите очи и в очите на децата ми той е такъв. Човекът-ангел, който не живее собствен, личен живот, а е отдаден на нас – хората, които имаме нужда от помощта и силата му, отдаден 24 часа от възможните 24 часа в денонощието. Този ангел осветли пътя ми, изчисти го от всякакви препятствия, изчисти душата ми от стари и минали спомени, страхове и мисли. Показа ми как да вървя по този път, без да се обръщам назад; как да посрещам бурите и да оцелявам в тях; накара ме да повярвам в себе си, да заобичам себе си; даде ми невероятни сили и устрем да поставям цели пред себе си и смело да ги реализирам; постигнах такива върхове, за които до тогава само си мечтаех; той ме направи щастлива и благодарна за всичко, което имам и което идва към мен; А сто пъти повече съм му благодарна за това, което направи и продължава да прави с моите великолепни дъщери – те го боготворят и непрекъснато му благодарят, за това, че им дава сили, увереност, смелост, вяра, решителност, спокойствие. Хората страдат от ниска самооценка, от страхове и предразсъдъци, влияят се от хорското мнение и търсят хорското одобрение. Те забравят, че човек трябва да живее собствения си живот, а не живота на другите. Човек трябва да прави онова, което му харесва, без да го е грижа за реакцията на другите хора. Тогава той ще се чувства свободен, силен, велик. Тогава той се устремява да преследва своите цели и Вселената му помага за това. Тогава той вярва в своите сили и възможности и не се плаши от нищо. Трудно е да се изразят всички тези чувства, но Иван ми даде да се докосна до тях, да чувам мелодията им, да се сливам и да съм в хармония с тях. Хора, велико е! Уникално е! Божествено е! Ето на какво ме научи Иван! Ето какво прави той с всеки, който пожелае да направи крачките към промяната вътре в себе си! Благодаря ти, Иване! Поклон пред силата ти, пред добротата ти, пред величието ти, пред обичта ти към хората. Благодарна съм на Бог, че те изпрати при нас, благодарна съм, че ме срещна с теб! Бъди здрав и благословен!

Pismo do Ivan

ЧОВЕКЪТ, КОЙТО НАПРАВИ ЧУДО В МОЯ ЖИВОТ 

На 24.04.2016г аз излязох от лекарския кабинет с диагноза „ниско дефиренциран карценом“ със некрози и кръвоизливи,злокачествен и скоротечен рак. Това трябваше да бъде моето „бъдеще“.Една щастлива случайност ме срещна с Човека Иван Божилов. Бях отчаяна и измъчена от протичащото заболяване, когато моя приятелка ме закара с такси при него. Нямам ясен спомен, но помня че нещо правеше някой с мен и аз полека лека идвах на себе си. Иван човекът който ме върна в съзнание и който спокойно ме погледна и каза, ще се проборим с този рак.Аз слушах и не вярвах, бях скептично настроена, но исках да се доверя на някого който да ми помогне в този толкова труден за мен момент. Единадесет месеца борба с билки и биоенергия от Иван, с много голяма упоритост аз промених диагнозата си.Отказах и химиотерапия и операция, нещо с което лекарите искаха да ми помогнат. Подкрепяна от Иван и напътствана от него, за единадесет месеца аз се върнах в изходно положение. За мен това беше човекът чудо, който ме измъкна от лапите на рака.За някой ще каже това не е възможно, аз ви заявявам че вече една година откакто започнах лечението си при този човек и всички изследвания са ми в норма.Лекарите твърдят че е сбъркана диагнозата. Не, диагнозата е тази, но срещата ми с Иван промени живота ми. Сега съм щастлива че мога да се радвам на живота, благодарение на Иван Божилов, човекът който твърдо реши че ще победи рака в мене.
Вечно благодарна Виолетa: 30.03.2017г. София.

……………………………………………………………………….

Здравейте, Иван! Живота ми поднесе поредната приятна изненада със срещата ми с Вас!Преди да Ви срещна аз бях пред нервен срив и депресия. Чувствах се отпаднала и нервна, получавах аритмии и имах ужасно главоболие вече втора седмица. Докторите казваха, че всичко ми е наред, но не беше. След като разказах на моя приятелка за състоянието си, тя ми сподели, че идва при Вас на сеанси. Малко страхливо, но с надежда реших да се обадя и да си запиша час. Не съм очаквала бързи резултати, но още след второто посещение болките в главата ми намаляха и станаха по-рядко. Аритмията изчезна. Успокоих се. Започнах да се усмихвам. И така c всяко следващо посещение аз се чувствам все по-добре и по-добре!

Безкрайни благодарности!!!!Николина,

Декември 2016г…………………………………………………………………………………..

 

Отидох при Иван Божилов с остро вирусно възпаление на щитовидната жлеза /рядко и неприятно заболяване наречено подостър тироидит). Единственото предложено ми лечение от конвенционалната медицина бе с кортикостероид – препарат с редица вторични и нежелани ефекти върху организма. Нямах избор и започнах това лечение въпреки, че планът ми точно тогава беше да забременея и се подготвях за това от няколко месеца преди въпросното заболяване. Това беше неприятна новина за мен имайки в предвид, че се борех от няколко години вече от бързо изморяване, невралгични болки свързани с натрупан стрес, безпокойство и раздразнителност, лош сън.

 

След консултация с още двама лекари ендокринолози /един от който професор/ ми беше обяснено, че лечението с кортикостероида продължава минимум 6 месеца, а възстановяването на  щитовидната жлеза поне една година ! При това заболяване което води до дисбаланс в хормоналната система ми беше обяснено от лекарите, че не мога да забременея или най-малкото не е желателно, тъй като бремеността няма да се запази.

 

Не се примирих с тази диагноза и търсейки алтернатива попаднах на Иван Божилов, който ме прие веднага и изключително сърдечно. С влизането в кабинета той ме попита защо вижда толкова страх и стрес в мен и беше прав. Разговаряхме и започнахме рейки терапия.

 

Още с първото посещение изпитах облекчение както на възпалението така и на психично и емоционално ниво. През следващите десет дена идвах всеки ден и спазвах указанията, който Иван ми даде за допълнително лечение с натурални средства. След това започнах да идвам два пъти в седмицата и заедно с негова помощ успях постепенно да намалявам кортикостероида, a след два месеца и половина го спрях окончателно. В процеса на рейки лечението, най-хубавата новина открихме с моя партньор – очаквахме бебе.

 

Благодарение на терапията при Иван Божилов организма ми се пребори и възстанови бързо от заболяването. Бременността ми до сега е лека /в седми месец и половина съм/, активна съм и нямам конкретни оплаквания, а показателите на бебето е, че е здраво, което е най-важното.

 

При контролен преглед при проследяващата ме лекарка ендокринолог, тя беше толкова учудена от бързото ми възстановяване, че дори се усъмни в поставената от самата нея диагноза! Заболяването беше потвърдено от още двама лекари и кръвни изследвания, тъй че нямам съмнение, че излекуването ми се дължи на моята решителност и навременната помощ на Иван Божилов чрез енергийна терапия. Изказвам му още веднъж безгранична благодарност.

 

Теодора Петрова 0882680035 гр. София
23/07/2015
……………………………………………

Стефка Петрова на 75 години с дългогодишна депресия :оплаквания непрестанен плач повръщане не спи с дни, фобия. При депресията се отнема отрицателната енергия и веднага се подава положителна енергия. При това положение се от регулира енергията в малкия мозък и се корегира цялостно телесното състояние в зависимост от дълбочината на депресията се определя колко процедури  трябва да се направят и тяхната продължителност. Всеки организъм е различен и по различен начин се подава и отнема енергията.

На Стефка и бяха направени 4 процедури и сега се чувства добре.

……………………….

Петър Минев на 52 год. с де компенсирана чернодробна цироза с асцитна декомпесация-от 2008 е в листата на чакащи за чернодробна трансплантация. Голямо количество СПТ в коремната кухина. Лечението започна  с изчистването на негативната енергия. След първата процедура получихме ефект избистряне на погледа и освежаване на паметта. След 18-та процедура организма възстанови основните функции; нормално хранене нормални физиологични нужди. Започнах възстановяване на имунната система което продължи 3 месеца след тези процедури количеството вода която се събираше в коремната кухина от 20 дни стана на 2 месеца. При това подобрение започнах да обръщам внимание на черния дроб и далака за да вкарам останалата течност от кухината в отделителната система. След продължение на процедурите постигнах възстановяване на черния дроб които започна да работи на 70 процента. В момента Петър не ходи за източване на събраната течност храни се нормално  няма оплаквания от черния дроб  чувства се добре и е започнал лека трудова дейност.

……………………

Няма духовно извисяване без страдание и мъки: Мили хора искам да ви разкажа моята история накратко. Заставам зад всичко с името си. Казвам се Ангелина Зарева на 45 год.от София ул.Николай Коперник17тел8700114. На 31.01 2001 ми бе направена операция на щитовидната жлеза. Въпреки съвета на Валентина Томова известна лечителка /вече покойна/ да не се подлагам на оперативна интервенция. След операцията се чувствах много зле. Вдигах много високо кръвно. Поради тази причина изпитвах някакъв страх и започнах да не излизам от вкъщи. Минаваха години,тръгнах по болници, изследвания, кардиограми, ехография и какви ли не процедури. Заключението на лекарите-здрава. Незнаех какво да правя. Състоянието ми се влошаваше. реших да потърся помощ от нетрадиционната медицина. Отидох при една жена дето лее куршум. Щом ме видя на вратата ми каза-дете тебе ти няма нищо, здрава си. А аз ставах все по зле и по зле. Не виждах помощ от никъде. Молех се всяка вечер, плачех и се молех и така с години. Синът ми растеше пред очите ми но аз присъствах само телом като майка. Не помня важни моменти от неговото израстване. И така 8 години. Докато с божията помощ се срещнах с Иван Божилов. С него се познавах 1 година преди да почне да ме изцелява, знаех за неговите способности но не вярвах вече в нищо освен в Бог. Когато той започна да ми прави процедури аз вече не можех да излизам и от в къщи. Седях в спалнята с апарата за кръвно и хапчетата. Иван идваше да ме лекува на сила. Аз не вярвах че ще ми помогне не можех да се отпусна нервничех стоях неспокойно. Но с всеки сеанс се чувствах по добре. За 4 месеца ми направи 8 сеанса. Постепенно започнах да излизам от в къщи. Осем години не бях отишла по далече от контейнера за смет. Мечтата ми през тези години беше да посетя Кръстова гора. Но това ми се виждаше толкова далечно и неосъществимо предвид моето състояние. Благородно завиждах на мои познати които се докосваха до това свято място. Но понякога Господ решава да сбъдне нашите желания. На 10.08.2009 аз посетих този райски кът така важен за мен минах и през Бачковския манастир. А на другия ден по препоръка на Иван отидох и до Рилския манастир. За 2 дни пропътувах 600 километра. Благодарна съм на бог които ме срещна с Иван Божилов. Господ винаги ни посочва пътя и праща хората които променят живота ни.

За мен този човек е Иван.

С поклон и огромна благодарност.

……………

С благодарност  на енерготерапевта Иван Божилов който със 17  сеанса ме обнови

Надка Трифонова Матеева -78 години с тел.0889-381060.

Имах много болежки, но не им обръщах внимание, казвах си ще ми мине. Моя близка ми препоръча Иван Божилов,от които са много доволни и аз реших да го посетя. Ще изброя подред какво ми беше  състоянието и как съм след сеансите при посещението при него. 1.Лявото ми око беше много напрегнато имах и болки. (Не обърнах внимание на главоболието в лявата страна на главата и не му казах за това), Той откри болката и я премахна. За очите ми прилагам  лекарски рецепти от преди сеансите и след това.Резултатите са впечатляващи! 2.Имах постоянна болка в дясното ухо – сега имам рядко от време на време тъпа болка. 3.Вратът ми беше схванат в ляво, мускулите втвърдени – вече си движа главата свободно. 4.Имам хроничен фарингит,слепване на гласните струни кашлях много силно, гласът ми се губеше ако говоря  много или се притесним. В резултатът всичко това го няма  вече. 5.В дясната подмишница имам мастопатия от време на време ме болеше(не бях му казала за това). Един ден като се погледнах в огледалото установих че липсва подутината и двете ми подмишници са еднакви. 6.Болки в плешките и гръбнака под тях кръста, хълбоците,опашката – всичко това изчезна след сеансите. Болката на опашката при седене , която имам от 6 години макар и по бавно също изчезна. 7.Левия ми крак  в глезена болеше прескачаше сухожилие, трудно се качвах и слизах от превозните средства трудно удържаха тялото ми, случвало ми се е да се огъне при слизане и да не мога да се изправя без помощ сега е добре. При обработката на левия крак имах усещане и в десния крак обяснявам си го като верижност и симетрия, уравняване на двата крака и накрая на левия крак имах изпъкнала вена като въженце – вече я няма.

Благодаря ,Иване!!!

……………

БЛАГОДАРНОСТ

към лечителя Иван Божилов

         За неговите лечителски способности научих от статии в периодичния печат през лятото на 2011 година. След това прочетох книгата, написана за него от Люба Аначкова “Небесни лечители”. Тази книга ми осветли неговия жизнен път и дарба на лечител.

След това реших да го потърся. Съдбата действително ме срещна с биоенерготерапевт със златни ръце. Моите заболявания бяха от най-различен спектър. Бързо се изморявах при ходене, придвижвах се трудно с бастун. След третия проведен сеанс аз се почувствах зареден с бодрост и започнах да се движа без бастун. Имах с месеци силни болки. Сънят и апетитът ми се възстановиха, болките в корема изчезнаха. Бъбреците, черният ми дроб беше разширен много. Болки имах в далака, трудно се навеждах от болки в гръбначния стълб. Дясното ми око сълзеше, болки ме съпътстваха в горните и долни крайници-на ръцете и краката.

Проведох необходимите четиринадесет сеанса и забравих за моите страдания. Чувствам се радостен, пълен с енергия и сила, готов за предизвикателствата на живота.

По време на сеансите лечителят Иван Божилов беше много уважително внимателен. Не повиши тон, а си работеше спокойно и уверено, без никакво напрежение за болния.

За това, аз изказвам своята искрена благодарност!

 

ХВАЛА И ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ ЛЕЧИТЕЛЮ!!!

Трифон Тодоров-55 год. от гр. Варна

септември 2011.

………..

Здравей !
Честит рожден ден !!!
Пожелавам ти да си здрав и много щастлив!!!
Желая ти вътрешен мир и благосъстояние на духа!!!
Продължавай да помагаш на всички нуждаещи се !!!

Панчо Маджаров
Пловдив. 03.02.2012г.

……….

Здравей, Лечителю!
Малко хора заслужават това признание, не от кой и да е а, от тези на които си помогнал! Благодаря ти!
Благодаря ти че те има, толкова земен, спокоен и благороден човек! С толкова любов и топлота приемаш хората, изслушваш ги и ги лекуваш!Възхищавам се!Бог и всички небесни лечители на светлината да те закрилят!
Благодаря ти от сърце и ти пожелавам много здраве и сили в ролята ти на земен Ангел, който спасява хората от болката и ги дарява с усмивка!
Хубав и лек ден!

Михаела Делиниколова.

17.10.2012г.

…………………….

………………………………………….

Вторник, 2014, Януари 7

Честит Имен Ден, Лечителю!
Да си жив и здрав!Да е живо и здраво името ти!Човек с името живее и само с име е човек! Бъди себе си за да продължават всички да ти се възхищават , както и аз!Бъди благословен и помагай на хората както до сега. Да бъде благословенно и семейството ти!!! Михаела

……………………………………….

Благодаря Ви  !

Когато дойдох при вас се чувствах много зле психически  както и че имах и други заболявания.                                    Но благодарение на Вашата намеса след направените ми сеанси и масажи съм много много добре.  Имам глаукома и постоянно сълзене на очите с процедурите, който прави-зрението ми се избистри и спряха да текат. Имах страшни болки в кръста и гърба не можех да стоя права или седнала дълго време,а също и да вървя продължително време,но след масажите и енергийните процедури аз вече вървя спокойно по 3-4км, без болка и се чувствам прекрасно. Няма го и напрежението което ме притесняваше.

За това съм Ви много благодарна.

Да сте здрав и щастлив и все така да помагате на страдащите  хора.

 16.02.2014, Тодорка Тодорова

…………………………………………..

Здравейте,
Казвам се Милена Димитрова и искам да опиша състоянието,в което бях преди да срещна  Иван Божилов.
Точно преди 1 година – октомври 2012  започнах да се чувствам отпаднала.
Ставам сутрин,изпивам си кафето и вместо бодра бях унила- доста дълъг период от време.                 Предположих ,че кафето ми противодейства. Спрях го, но се чувствах още по зле.                                                       Твърд е рано влезнах в критически период. Отидох на гинеколог, изписаха ми хормонални таблетки. Състоянието ми не се подобряваше, но 4 месеца не бях в менопауза.  Направих си изследвания в Англия. Посъветваха ме да спра тези таблетки. Спрях ги на време,но въпреки това от тях получих комедони и акне по Лицето. Изследванията показаха липса на вит.Д.След приема му се почувствах по-добре. Но през февруари получих световъртеж. Направих изследвания на щитовидна жлеза и грипна ваксина. Взех таблетки за световъртеж и намалена доза желязо. Набавих желязото, но нямах промяна.Отидох на невролог. Юни-месец точно за 5 дни световъртежа ми премина. Месец юли отидох в правителствена болница. Изписаха ми куп лекарства взимах ги 2 месеца , но нямаше резултат.
През м.септември отидох при Иван Божилов, който ми каза , че енергията ми е намалена.
Вярвах му, защото се чувствах като мокър парцал. След третото  посещение той ме попита дали съм по добре. Отговорих положително, но все още имах световъртеж.
След четвъртото посещение и то изчезна, но това беше продължало толкова дълго време, че освен на него не смеех да се похваля на никой друг.
Сега с Благодарност и с основание мога да твърдя , че Иван Божилов е единствения човек  ,който ми помогна.
С почит:
Милена Димитрова – 2014

…………………………

                                          До Фондация” Иван Божилов”

                  Б Л А Г О Д А Р С Т В Е Н    А Д Р Е С

                 Уважаеми г-н Божилов, г-жо Лозанов

Искам да Ви изкажа най-искрени благодарности от името на домуващите в Дома за стари хора „Св. Иван Рилски” гр. Радомир.

Дарителството е присъщо само на хората с чисти, благородни и неопетнени сърца. С постъпката си Вие показахте, че вашите са именно такива. С този си жест дадохте  усещане за топлина, сигурност и спокойствие във възрастните хора на този най-прекрасен български празник. Вие ги накарахте да се почувстват пълноценни и значими. Вярвайте, че в  тяхно лице намерихте нови приятели.

Нека Бог да Ви благослови.

Благодарим Ви и дерзайте във всички Ваши начинания.

                                                           Директор  Д. Ваклинова

………………………..

До  фондация  „Иван  Божилов”

Уважаеми  господин  Божилов,
От  името   на  настанените  потребители  на    социални      услуги
в  Дома  за  стари   хора  – село   Ковачевци , община Самоков,
изказваме  искрената   си  благодарност  към  Вас  за  направеното   от
вас   дарение   с  което  ни  направихте  много  щастливи .
Благодарим    Ви     от    сърце    –   бъдете   живи   и    здрави    и      успех
във    всички     ваши    начинания .
С  уважение  директор -ДСХ :  Л.Димов
Май, 2014

……………………………………………………………………….

Ако сте в беда или в безизходица, ако сте стигнали края на задънената улица, ако сте обект на нерегламентирана намеса във вашия живот или на енергийни атаки – Вашето единствено и трайно спасение е Иван, Иван Божилов – или казано по християнски – Божият служител Йоан.
Той е човекът, надарен от Висшия! Той е този, който е в състояние да „изчисти“ мръсотиите, да пренареди пъзела в оригиналната му конфигурация и да проведе правилното протичане на жизнената енергия у търсещите отчаяно помощ. Резултатите при него са трайни, защото там, където докосва той – там се изправя кривото и се запечатва правото. И забележете, не става дума за пари. Тук сделки не правим, тук няма покупко-продажби на здраве, на любов, на спасение от дявола. Тук има себеотдаване и безусловност към ближния. Тук лекуваме душа и тяло.
Моята история е дълга и доста лична, така че няма да се впускам в излишни подробности. Ще ви кажа, че попаднах при Иван „случайно“.
Повече от 13 години бях обект на умишлени злонамерени системни намеси в естествения ход на моя живот. Някой, когото познавах, се „грижеше“ непрекъснато да няма любов между мен и моя кармичен партньор, да има раздяла в семейството, да не просъществува нито един мой/наш бизнес или дейност, да има само мъка, беди и бедност – добра причина за раздори. Изобщо, една безконечна борба между Светлината и тъмнината. Резултатите – повече от успешни за онзи, който ги поръчваше. Тотална омраза и разделение, дори един от моите най-близки хора внезапно си „замина“. Цареше постоянно безпаричие и пълен хаос в моя и нашия живот. Къде ли не ходих, кой ли не опитваше да помага. Всичко в крайна сметка беше кратко и временно. Упоритостта на онзи, който ни преследваше с всичките тези изпитания, не стихваше. Там паричен проблем нямаше и непрекъснато се поддържаше в действие заданието, докато накрая моята най-добра приятелка, уморена от нестихващата буря около мен, не ме заведе при една особа, способна да ме избави от всичкото това. Е, там си намерих майстора.
Особата се оказа бледолика мургавелка, подчинена единствено и само на парите и златото. На моята дружка успя да й отмъкне около 11 хил. лева в комбинация между злато и пари. Отвратена от похватите на бледоликата, отказах категорично да давам плащам и да контактувам с нея. Да, но това, че аз се отказах от нейната помощ, не означаваше, че и тя се е отказала от мен. Адът ми отвори широко врати и аз буквално се сгромолясах в него. Моята „спасителка“ започна ден и нощ да ме атакува – по телефона със заплахи, енергийно – с мощни въздействия, които всеки път ме сблъскваха със смъртта. Ужас без край! Колко мъка, колко последни издихания, колко пъти в болница с тежки състояния и фатални лекарски предположения… Година и половина, на прага между живота и смъртта. Пътувах даже и в чужбина. Всички ми помагаха, но завърна ли се в родината, ромската прокоба ме достига и пак всичко отначало.
Моята приятелка-сестрица покой не си намери. Не стига, че и тя пряко беше потърпевша, но и с това чувство за вина спрямо мен… А аз повече не можех, сили нямах, исках да си „ходя“, да се оттърва от това чудовище и не щеш ли, моята приятелка намери, уж случайно, наш Иван. Заведе ме при него. И стана чудо! Той успя да ме избави! Аз вече съм добре. С всеки следващ сеанс аурата ми заздравява и атаките не ме достигат със силата, с която бавно и славно ме погубваха ден след ден, нощ подир нощ. Усещането за прилив на любов по всяка моя клетка, когато съм под въздействието на Иван, е невероятно! Облива ме с блажен покой, спокойствие и вяра. Благодарение на Божия пратеник Иван разбираш, и на подсъзнателно ниво, че не си сам, че животът продължава, че има някой отвъд времето и пространството, който съблюдава твоя жизнен път. Постепенно и в битов план нещата започнаха да се нареждат.
Покланям се с дълбоко признание пред този човеколюбец!
Бъди жив, здрав и благословен, Иване!

Екатерина Шаркова

02.12.2014, София

 

Ivan1_n

 11700879_930628663664693_8394151006916269146_n (1)Ivan7_n

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Майка ми Райка Ерменкова 63 г беше много зле, когато отидохме при Иван: диагноза-чернодробна цироза, пиелонефрит на бъбреците, тежка депресия, безсъние, слаба имунна система и това на възраст 61г. Беше на легло повече от месец и не и се живееше вече, беше започнала да отказва и храна. Много бях притеснена за нея и най-вече за това, че се предава. Започна да ходи редовно при Иван по 3 -4 пяти в седмицата в началото, после по 2-3 пяти на седмица. Иван я лекуваше с енергийна терапия и билки. след година и половина редовно ходене при него на терапия, се чувства много по-добре: може да патува самостоятелно в градски транспорт, жизнеността и се възвърна, изпитва радост от живота, депресията почти изчезна, значително се подобри и нощният сан. Да си жив и здрав Иване! Използвай дарбата си безкористно и помагаи на хората! Безкрайно ти благодаря, че помогна на майка ми и я възвърна към живот

17.09.2015г.

Радослава Арменкова

………………………………………………………………………

Казвам се Ванина Иванова – 43 г. и искам да споделя резултатите, които постигнах с помощта на Иван Божилов. През 2009 г. ми откриха миомен възел, който наблюдавах ежегодишно. За съжаление с годините той растеше и през септември 2015г. лекуваща ми лекарка, беше категорична, че трябва веднага да направя операция, т.к. вече бе станал доста голям с размери 55/77 мм. Честно казано не очаквах такова развитие на нещата и доста се смутих от предстоящата интервенция. Тогава отидохме с моя съпруг при Иван Божилов, който вече познавах и го попитах какво да правя. Той беше категоричен, че ще го „стопи“ и няма да има нужда от операция. Започнах сеансите, посещавах го всеки ден. Още след първата седмица имаше резултат, миомата се отдели и започна да намалява. В момента размерите й са 25/47мм и нуждата от операция отпадна. Продължавам да посещавам Иван до пълното „стопяване“.
Искрено ти благодаря и ти пожелавам много здраве.
11.11.2015 г.

………………………………………………………..

Казвам се Тинка Стефанова на 59 години. Зимата ми поставиха диагноза вис-ко деференциран тумор на белия дроб, с метастази на бъбрека. Определиха ми стадий Т3. Диагнозата бе поставена в белодробна болница „св. София“ след като получих плевродеза. Тумора беше много близко до възходящата аорта с размери 4-4,5 см. Трудно дишах, изморявах се и ми бяха назначени четири курса химиотерапия в онкологията. Отслабнах с 10 килограма. От втория курс на химиотерапията ми, започнах да посещавам Иван.От тогава всеки ден ходя на сеянси (и сега продължавам да ходя), пия билки, правя инхалации, всичко, което той ми е назначил. След около месец имах чувствително подобрение. Вече не се изморявам толкова лесно, чувствам се добре, дори възстанових килограмите си (от 52 кг отново съм 62 кг). След последната химиотерапия и направените след това изследвания, самите лекари не можаха да повярват, че тумора се беше смалил до размерие на боб. Те казаха, че толкова бързо подобрение не може да се получи само от четири курса химиотерапия.  За мен той направи чудо. Трябва да се доверяваме не само на традиционната медецина, но и на величието на природата, която ни дава възможност да се лекуваме по естествен начин и особено на хора, като Иван Божилов, избрани да ни помагат. Да им се доверим и да бъдем благодарни, че ги има.

август 2016

гр.София

………………………………………………………………………..

Казвам се Филип Филипов на 77 години.

Имам увеличена простата- хиперплазия.

Това блокира уринарния канал и бях принуден да отида в Пирогов да ми сложат катетър за да мога да уринирам. Лекарите ми казаха че трябва да се оперирам веднага. Винаги съм бил привърженик на алтернативната,холистична,щадяща медицина и природосъобразен начин на живот. За това се обърнах към лечителя Иван Божилов, нойто е излекувал много болни без хирургическа намеса. Наистина, още след първите сеанси при лечителя Иван Божилов почувствах облекчение, което ме насърчи да продължа лекуването при него, което позволи свалянето на катетъра. Когато отидох на ехографски преглед не можех да повярвам на очите си. Простатата беше намаляла наполовина, а туморния маркер беше спаднал 4 пъти,което за мен беше истинско чудо. Като рационално мислещ човек се питам как е възможно без хирургическа операция,без лекарства да се постигнат такива резултати. Как лекува лечителя Иван Божилов е една загадка. Хармонизиране на енергията ли е, предаване на биоенергия ли е, помощ от Всевишния ли е, не знам. За мен е важен резултата, а той явно е налице и не може да се оспори. Лечителят Иван Божилов е излекувал много други хора, колко са и колко по-трудни случаи са само той знае. Освен че лекува в него чувствам една духовна чистота, сърдечност,безкористност, които ми действат като благотворен мехлем на възпалена рана. Той е изключителен човек, какъвто рядко се среща и може би точно затова му е дадена дарбата да лекува.

Нека Господ да го поживи.

22.08.2020, София

2 Responses to Отзиви и мнения

 1. Екатерина Шаркова каза:

  Ако сте в беда или в безизходица, ако сте стигнали края на задънената улица, ако сте обект на нерегламентирана намеса във вашия живот или на енергийни атаки – Вашето единствено и трайно спасение е Иван, Иван Божилов – или казано по християнски – Божият служител Йоан.
  Той е човекът, надарен от Висшия! Той е този, който е в състояние да „изчисти“ мръсотиите, да пренареди пъзела в оригиналната му конфигурация и да проведе правилното протичане на жизнената енергия у търсещите отчаяно помощ. Резултатите при него са трайни, защото там, където докосва той – там се изправя кривото и се запечатва правото. И забележете, не става дума за пари. Тук сделки не правим, тук няма покупко-продажби на здраве, на любов, на спасение от дявола. Тук има себеотдаване и безусловност към ближния. Тук лекуваме душа и тяло.
  Моята история е дълга и доста лична, така че няма да се впускам в излишни подробности. Ще ви кажа, че попаднах при Иван „случайно“.
  Повече от 13 години бях обект на умишлени злонамерени системни намеси в естествения ход на моя живот. Някой, когото познавах, се „грижеше“ непрекъснато да няма любов между мен и моя кармичен партньор, да има раздяла в семейството, да не просъществува нито един мой/наш бизнес или дейност, да има само мъка, беди и бедност – добра причина за раздори. Изобщо, една безконечна борба между Светлината и тъмнината. Резултатите – повече от успешни за онзи, който ги поръчваше. Тотална омраза и разделение, дори един от моите най-близки хора внезапно си „замина“. Цареше постоянно безпаричие и пълен хаос в моя и нашия живот. Къде ли не ходих, кой ли не опитваше да помага. Всичко в крайна сметка беше кратко и временно. Упоритостта на онзи, който ни преследваше с всичките тези изпитания, не стихваше. Там паричен проблем нямаше и непрекъснато се поддържаше в действие заданието, докато накрая моята най-добра приятелка, уморена от нестихващата буря около мен, не ме заведе при една особа, способна да ме избави от всичкото това. Е, там си намерих майстора.
  Особата се оказа бледолика мургавелка, подчинена единствено и само на парите и златото. На моята дружка успя да й отмъкне около 11 хил. лева в комбинация между злато и пари. Отвратена от похватите на бледоликата, отказах категорично да давам плащам и да контактувам с нея. Да, но това, че аз се отказах от нейната помощ, не означаваше, че и тя се е отказала от мен. Адът ми отвори широко врати и аз буквално се сгромолясах в него. Моята „спасителка“ започна ден и нощ да ме атакува – по телефона със заплахи, енергийно – с мощни въздействия, които всеки път ме сблъскваха със смъртта. Ужас без край! Колко мъка, колко последни издихания, колко пъти в болница с тежки състояния и фатални лекарски предположения… Година и половина, на прага между живота и смъртта. Пътувах даже и в чужбина. Всички ми помагаха, но завърна ли се в родината, ромската прокоба ме достига и пак всичко отначало.
  Моята приятелка-сестрица покой не си намери. Не стига, че и тя пряко беше потърпевша, но и с това чувство за вина спрямо мен… А аз повече не можех, сили нямах, исках да си „ходя“, да се оттърва от това чудовище и не щеш ли, моята приятелка намери, уж случайно, наш Иван. Заведе ме при него. И стана чудо! Той успя да ме избави! Аз вече съм добре. С всеки следващ сеанс аурата ми заздравява и атаките не ме достигат със силата, с която бавно и славно ме погубваха ден след ден, нощ подир нощ. Усещането за прилив на любов по всяка моя клетка, когато съм под въздействието на Иван, е невероятно! Облива ме с блажен покой, спокойствие и вяра. Благодарение на Божия пратеник Иван разбираш, и на подсъзнателно ниво, че не си сам, че животът продължава, че има някой отвъд времето и пространството, който съблюдава твоя жизнен път. Постепенно и в битов план нещата започнаха да се нареждат.
  Покланям се с дълбоко признание пред този човеколюбец!
  Бъди жив, здрав и благословен, Иване!

 2. Мария Симеонова каза:

  Казвам се Мария Симеонова и съм на 25 години. Моята история започна преди няколко месеца, когато започнах изведнъж да сънувам ужасни кошмари, малко след това започна безсъние и умора още от сутринта.Чувствах се отпаднала, престанах почти да се храня и нямах желание за нищо, дори не исках да общувам с хора. В очите ми се четеше тъга и безпокойство, а уж нямах на пръв поглед никакъв проблем.Когато отидох при Иван Божилов (научавайки, за него съвсем случайно )той установи, че имам натрупана страшно много негативна енергия от хора, който мислех за близки и веднага започнахме със сеансите. Още след първия път усетих разликата в себе си. Почувствах се някак си по-добре и по свободна от тежината, която носех в себе си. Не след дълго започнах да се храня, да се чувствам по детски щастлива ей така без причина. Възвърнах си самочувствието и увереността, контактите с хората и смисъла на живот. Затова, искам от сърце да ти благодаря. Поклон пред силата ти !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *